VM tröja 2018 Rossi: Fortfarande drömmer om Italien
نوشته شده توسط : messi

Genua framåt Giuseppe Rossi bekände att han var tvungen att hitta inre styrka för att ta itu med sina "ömtåliga knän" och har inte förlorat hoppet på ett återkallande från Italien. Sverige VM tröja 2018 barn

Anfallaren blev 31 i februari, men hans karriär har blivit rippad av en rad förödande knäskador.

"När du har bräckliga knän måste du klara av det med ett starkt sinne", berättade Pepito för tidning Corriere dello Sport.

"Om det är bräckligt så kommer du inte att hitta styrkan för att komma tillbaka på dina fötter. Jag tänkte aldrig på att sluta, även när andra föreslog att jag skulle. Jag tog aldrig ens hänsyn till det.

"Under sommaren arbetade jag i timmar i gymmet och jag undrade varför jag gjorde det, eftersom jag inte ens hade en klubb. Jag gjorde det för att återvända och det lyckades jag.

"Jag är nu i Genua, jag är tillbaka på fältet och framför allt är jag tillbaka till att göra mål. Det finns fortfarande några saker jag vill uppnå.

"Att ha på sig italiensk jersey var underbart för mig. Första gången jag spelade för Italien är mitt lyckligaste minne: ett dussin år tidigare, jag var på arenan förtrollad av Roberto Baggios fotboll, sedan åldern drygt 20 år, var jag på den tältet som sjöng folket med VM-hållarna ... Det var obeskrivligt .

"Jag saknade världscupen 2010 och 2014, plus euron, men drömmen om att ha på sig Azzurri jerseyen i en stor konkurrens har inte lämnat mig än. Jag vet att jag måste jobba hårt för att förtjäna en uppringning, men jag kommer att ge allt mitt. "

Frankrike VM tröja 2018





:: برچسب‌ها: VM tröja 2018,köpa fotbollskläder,fotbollströjor med tryck ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: